True

Virashade Visir

Dansk topdesigner udvikler ansigtsskærm til sundhedsektoren

Designerne Karina Mencke og Marcus Vagnby (mencke&vagnby) har udviklet to nye visirer, en professionelle viraShade®m-frame samt en gør-det-selv version viraShade®free som er gratis.

ViraShade®

Den danske designerduo mencke&vagnby har sammen med en danskejet virksomhed i Hong Kong udviklet visiret viraShade® m-frame for at bidrage til beskyttelsen af vores hårdtarbejdende sundhedspersonale. ViraShade® bæres som beskyttelse mod direkte spray, stænk og partikler fra væsker, der kan indeholde virus. Visiret bæres sammen med andre personlige værnemidler (PV) som ansigtsmaske, da viraShade® alene ikke giver nogen filtrering af luftbårne partikler.


Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image


SE DET STORE UDVALG AF VORES ViraShade VISIRER 

 

Til professionelt brug


Den professionelle udgave, ViraShade® m-frame består af fire dele - det forreste skjold der kan udskiftes, et elastisk bånd med et spænde og en plastikdel, der danner en stabil m-formet ramme, inden produktet tages i brug (kaldet m-frame af designteamet).

Visiret klargøres til brug på få sekunder og leveres helt fladt. Der er fokus på komfort. Visiret sidder behagelig - også efter mange timers brug. Der er både plads til briller og store masker og visiret er i standardversionen vel ventileret for at modvirke dug. Fås også med speciel anti-dug belægning. Visiret er fleksibelt og kan let justeres, så det passer alle hovedformer. Om man ønsker, kan selve det klare visir afmonteres og udskiftes på få sekunder. Det forlænger produktets levetid og nedbringer omkostningerne, hvilket kunne være relevant for plejepersonale, sygeplejersker mm. Visiret kan også afmonteres for desinfektion (vil dog typisk medføre små ridser på visiret). Da det leveres fladt mindskes pladsbehovet til opbevaring på hospitaler og klinikker. Endvidere egner det sig til at tage med i ambulancer og på hjemmebesøg, da det blot fylder som et A4-ark og kan være i en flad taske.

ViraShade leveres klar til brug i kasser på 100 stk. Skærmen kan udskiftes ved behov. Der kan rekvireres løse skærme for bedre økonomi. Skærmen kan desuden tages af og desinficeres eller skiftes på mindre end 30 sekunder.

Gratis gør-det-selv visir

Den gratis gør-det-selv-version hedder viraShade® Free. Den kan fremstilles af et gennemsigtigt ark plastik (f.eks. et overhead ark) og et elastisk bånd, på cirka tre minutter. Skjoldet er til personlig brug, men er også beregnet til at inspirere private og virksomheder til at hjælpe hospitaler med manglen på PV som visirer. Manualen kan gratis downloades på viraShade.com





 
 
# Hovedværn

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

ATEX, EX, ESD og antistatiske produkter
Læs om EX, ESD, ATEX direktivet og antistatiske produkter her
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø