True

Desinfektion mod Coronavirus 2019-nCoV

Sådan beskytter du dig mod Coronavirussen med desinfektionsprodukter og hygiejne

Den meget omtalte nye virus kaldet 2019-nCoV / Coronavirussen blev opdaget i slutningen af december 2019 i byen Wuhan i det østlige Kina, og dem, der er påvirket, har luftvejssymptomer, feber og hoste.

Tusindvis er smittede og flere dødsfald er blevet bekræftet hovedsageligt blandt personer med et reduceret immunforsvar, børn og ældre.

2019 nCoV virussen tilhører Coronaviridae-familien, som også inkluderer vira som SARS og MERS.

Foruden Wuhan i Kina er smittede personer også blevet diagnosticeret i bl.a. Thailand, Japan, Sydkorea, USA, og Tyskland. Yderligere global spredning er sandsynlig.

Det er indtil videre konstateret at virussen kan sprede sig fra person til person via dråbeinfektion og direkte kontakt.

WHOs råd til at undgå smitte med Coronavirus

WHOs råd til at undgå smitte, er at benytte sig af god håndhygiejne med alkoholbaseret hånddesinfektion eller omhyggeligt at vaske hænderne med vand og sæbe. Man skal undgå direkte kontakt med smittede personer og undgå at berøre ansigt og øjne. Hvis du er i Kina, skal du undgå markeder med levende dyr og overflader, der er i kontakt med dyr.

Clarico-Text-Image-2
Clarico-Text-Image-2

Produkter med virkning mod Coronavirus

2019 nCoV er en kappeklædt virus, og for at dræbe denne type virus kræves et desinfektionsmiddel med påvist effekt mod kappeklædte vira.

Herunder kan du se produkter med påvist virkning på kappeklædte vira og kan bruges til at forhindre smitte via hænder og overflader.

 

# Arbejdsmiljø

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Ny krom 6 grænse betyder øgede krav til åndedrætsværn for svejsere
Skærpede Chrom 6 krav fra Arbejdstilsynet vil påvirke svejsearbejdere
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø