True

Hold dine gasdetektorer rene under COVID-19

At holde dine gasdetektorer rene er vigtigere end nogensinde for at sikre, at du holder dig selv og andre sikre.

Rengøring af din gasdetektor


Følgende procedure og forholdsregler skal bemærkes, hvis du har til hensigt at rengøre din Crowcon-gasmonitor for at beskytte mod COVID-19 transmission.

Gasdetektorer indeholder sensorer, der kan blive påvirket af kemikalierne i rengøringsmidler. Generelt anbefaler Crowcon at rengøre med mild sæbe og en blød klud, så du sørger for ikke at indføre overdreven mængde væske i produktet / sensorer.

Alkoholbaserede rengøringsprodukter kan forårsage en midlertidig reaktion på nogle elektrokemiske sensorer; der muligvis fører til falske alarmer. Det anbefales, at skærme slukkes før rengøring og ikke tændes, før alkoholen er helt fordampet.

Rengøringsmidler, der indeholder klor og / eller silikoner, skal undgås, især på skærme, der indeholder brændbare gassensorer af pellistortype, da disse forbindelser vil 'forgifte' sensoren, hvilket fører til permanent tab af følsomhed over for gas.

Når rensningsordninger for gasmonitorer indføres eller øges, anbefaler Crowcon kraftigt, at sensorer periodisk testes med målgas for at sikre, at sensorerne forbliver i drift. Sensorer af pellistortype i bærbare enheder skal testes hver dag før brug som foreskrevet i den europæiske standard EN60079-29 del 1.

Det er yderst sandsynligt, at ethvert viralt middel kan blive fanget i pumpen eller filtre i et instrument. Vedligeholdelsesprocedurer skal fortsat udføres som beskrevet i betjenings- og vedligeholdelsesmanualen for produktet og i tråd med driftsselskabets politik.

For mere information om, hvordan du kan beskytte dig eller din virksomhed under COVID19-pandemien, kontakt os, og vi hjælper gerne.

Se også vores brede udvalg af gasdetektorer online her.

Clarico-Text-Image

 

# COVID-19 Værktøj

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Krav til rækværk ved privat boligbyggeri
Ved privat boligbyggeri skal man overholde ”Dansk Standard – Krav til værn”. - Læs mere om hvad det betyder her.
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø