True

Honeywell

Om Honeywell
.Honeywell

Om Honeywell

Honeywell Safety Products har det bredeste udvalg af sikkerhedsløsninger i verden. Heriblandt en af Honeywell's egne mærker North.

North har i mere end 75 år produceret et bredt sortiment af personlige værnemidler.
 North producerer alt fra briller, handsker og beklædning til de nyeste fremskridt inden for avanceret åndedrætsværn teknologi. Produkter med høj ydeevne og kendt for høj kvalitet og pålidelighed, anvendes North produkter på tværs af en bred vifte af brancher hvert år.

Howard Leight by Honeywell

I mere end 30 år har Howard Leight forebygget erhvervsmæssige høretab gennem innovation i høreværn design, teknologi, ydeevne og komfort.
Howard Leight er førerende i branchen ved at tilbyde det bredeste udvalg af in-ear høreværn. Som førende inden for innovation, er det kun Howard Leight som løbende udvikler nye designs, materialer og teknologier, der tager komfort og beskyttelse til det næste niveau.

KCL by Honeywell

I mere end 60 år har KCL produceret handsker til beskyttelse af professionelle arbejdere. Udvalget er stort indenfor alt fra husholdningshandsker til høj teknologiske industri kemikalie handsker.
Specielt er de unikke beskyttende kemikaliehandsker af KCL's egne Camatril® og Dermatril® materieler yderst populære og anerkendte.

Miller by Honeywell
Sperian by Honeywell
Howard Leight by Honeywell
KCL by Honeywell
North by Honeywell
Otter by Honeywell

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Checkmate
Om Checkmate
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø