True

Kee Klamps - rørfittings til butik og detail inventar

Vær kreativ med det industrielle look

Kee Klamp i detail industrien

I mange butikker rundt om i verden, vil man kunne finde Kee Klamps produkter, brugt i opbygningen af interiøret i butikken. Det er blevet en moderne og trendy måde at forny ens butik på, og gøre den mere attraktiv for det kundesegment man gerne vil henvende sig til. Christian Dior og Ralph Lauren outlets i Singapore, Liberty Department Store i London, Levi Strauss butik i Schweiz, samt en del H&M butikker verden over, er bare nogle af de få butikker der har fundet fordelen ved at bruge Kee Klamp i deres butikker. Kee Klamp fittings bliver brugt til alt fra tøj skinner og stativer, til udstillingsvinduer, prøverum og lagerrum.

Skab en Urban industriel vibe med Kee Klamp

Med brug af Kee Klamp fittings i indretningen kan man opnå det rå industrielle look, med mange forskellige ideelle løsninger til både butiksinventar og detail udstillinger.

Med en løsning af Kee Klamp fittings fra Kee Safety, får man den perfekte kombination af detail form og funktion, som samtidig kan hjælpe med at opbevarer og vise produkterne på en effektiv og attraktiv måde. Med Kee Klamp fittings har du muligheden for at skabe et robust, moderne og industrielt look, som kan arrangeres i enhver tænkelig form du kunne ønske dig. De er samtidig nemme at samle og ombygge efter ønske.

Ved at bruge disse fittings fra Kee Klamp, kan du blandt andet lave:

  • Tøjstativer og skinner

  • Vinduesudstillinger

  • Produkt hylder

  • Opbevaring af møbler

  • Kiosker til butikken

  • Ramme til monterings rum

  • Rammer til spejle, kunst eller grafiske paneler

Når produktet har så stor alsidighed, bliver forbrugeren sikret et funktionelt og populært produkt der kan skabe et samlet butiksmiljø, og som kan tilpasses alle behov, hvilket er en vigtig del i at kunne holde detail oplevelsen frisk, spændende, ny og engagerende for kunderne.

Butikker over hele verden har gjort brug at Kee Klamp fittings til at vise deres produkter. Alt fra borde til hylder og tøjstativer kan designes ved hjælp fra disse fittings.

Alle Kee Klamp komponenter kan installeres ved brugen af en standard unbrakonøgle, hvor hver fitting indeholder en intern sætskrue der kan låse den respektive fitting sikkert, for at skabe en stærk, stabil og sikker opsætning.

Clarico-Image-Text

Hvordan bygger man et tøjstativ ved brug af Kee Klamp fittings?

På billedet som er fra The Liberty store, kan man se at tøjstativet er blevet samlet med stålrør, og et par enkelte simple Kee Klamp fittings i størrelse 7. Ved at bygge et helt stativ med stålrør og Kee Klamp fittings, opnår man den rå og rustikke industrielle følelse, som samtidig bliver holdt simpelt og let.


Til dette setup er der brugt:

  • 4 x 42CASSY75 drejehjul

Clarico-Image-Text
Clarico-Image-Text

Hvordan bygger man et udstillingsdisplay med Kee Klamp fittings?

Til dette udstillingsdisplay som kan ses på fotoet, er der blevet brugt stålrør og nogle få galvaniserede Kee Klamp fittings i størrelse 7. Det er blevet sat fast på nogle paller, som er med til at få den industrielle følelse ind i udstillingen.

Til dette setup er der brugt:

Clarico-Image-Text

Brug for hjælp?

Kan du ikke finde hvad du skal bruge i vores shop og har du brug for hjælp med at finde et Kee Klamp produkt der passer til netop dit projekt, eller har du bare brug for råd og vejledning i sikkerhedsudstyr, herunder Kee Klamp, er du velkommen til at ringe til os på telefon 55 44 66 44 eller sende en e-mail afsted til os på info@d-s.dk.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage, hvis du ringer inden for vores åbningstid.

# Arbejdsmiljø

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Street art og åndedrætsværn
Kunstnere skal også tænke på sikkerhed
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø