True

Master key og grandmaster key

Forskellige nøgler til hver hængelås

 

Hængelåse leveres som standard "keyed different". Dette betyder, at nøglen til én lås ikke kan (eller skal) åbne en anden. Hængelåsene vi sælger hos D-S bruger 5- eller 6-polede cylindre, for et højt sikkerhedsniveau.

Vi kan tilbyde at kortlægge dine låse. På den måde er du sikret, at hver hængelås, du modtager fra D-S, er forskellig fra de andre. 

keyed different hængelåse

Tastet ens (hængelåse med samme nøgle)

I stedet for at hver hængelås har sin egen unikke nøgle, kan de kodes så alle låse i et sæt åbnes, kan åbnes med samme nøgle. Dette er en fordel hvis fx  flere låse skal kunne åbnes af en enkelt medarbejder. Så behøver man kun én nøgle til alle hængelåsene.

Tastet ens - hængelåse med samme nøgle

Master Keyed - hovednøgle

En hovednøgle kan bruges til at åbne flere låse, der er indtastet forskelligt. Dette gør det muligt for vejlederne let at fjerne en lås i tilfælde af en nødsituation. For at medarbejderne kan have eksklusiv kontrol, skal masternøgler opbevares på et sikkert sted, der kun er tilgængeligt for ledelsen.

Man kan godt bestille flere master keys, hvis én ikke er nok.

Master Keyed - hovednøgle

Grand Master Keyed

Hovednøgle systemet kan udvides til flere grupper. På denne måde har hvert hold en hovednøgle, og alle låse på alle holdene kan åbnes med en "Grand" Master Key om nødvendigt. Man kan godt bestille flere grand master keys, hvis en ikke er nok.

Grand Master Keyed

Eksempel på konfiguration

Der er 4 grupper med 6 låse i hver gruppe. De er alle "keyed differently". Dertil er der én master key til hver gruppe, og derudover er der fire grand master keys (rød cirkel), som kan låse alle grupper op.

Der leveres yderligere 4 stk. grandmasterkeys. Som altså tillader at du også fremover kan bestille flere (sæt) hængelåse til samme system.

grand master keys

Brug for hjælp?

Kan du ikke finde hvad du skal bruge i vores shop og har du brug for hjælp med at finde en hængelås system der passer til netop din opgave, eller har du bare brug for råd og vejledning i sikkerhedsudstyr, herunder karabiner, er du velkommen til at ringe til os på telefon 55 44 66 44 eller sende en e-mail afsted til os på info@d-s.dk.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage, hvis du ringer inden for vores åbningstid.

# Lockout/Tagout

Andre populære artikler

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Karabiner og karabinhager
Lær alt hvad der er værd at vide om karabiner her
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø