True

Stronghold Quick-Switch® innovativt værktøjs sikrende system

Enestående patenteret system til sikring af værktøj, som gør det nemt og sikkert at skifte mellem værktøj

 

 
 

Revolutionerende værktøjs sikring

Glem alt hvad du ved, om faldsikring af værktøj!

Quick-Switch systemet sætter helt nye standarder for sikker brug af genstande i højden.

Det faldforhindrende system forhindrer ikke alene værktøjet fra at falde og skabe farlige situationer. Det gør det også lettere end nogensinde, at arbejde og skifte mellem værktøj.

Læg mærke til i video demonstrationen, hvordan værktøjet ALDRIG er uden fæste.

Hvordan Quick-Switch systemet virker

Systemet fungere gennem de patenterede lukkestykker og hasper. Kaldet henholdsvis nøgle, links og ankre. Som hver især udgør en vital del af den innovative løsning.

Ankrene er monteret til bælte, håndled eller værktøjet selv.

Links er bindeleddet.

Nøglen er lukningen som først åbner for den ene hasp i det den anden hasp klikkes i.

Det vil altså sige der altid er 100% forbindelse til værktøjet og fald eller tab er derfor undgået.

Om værktøjssikring

Ligegyldig hvor godt et greb du tror du har om dit værktøj når du arbejder, er der altid en risiko for at tabe det ud af hånden, og ved arbejde i højden eller over områder hvor værktøjet ikke må ende, kan det få alvorlige konsekvenser.

Faktorer som vind og vejr kan ligeledes påvirke din stabilitet og få dig til at tabe værktøjet, hvilket gælder særligt for arbejde i højden, hvor din stabilitet i forvejen kan være udfordret. Derfor anbefaler vi altid, at man sikrer sit værktøj.

Højdesikret værktøj er særligt beregnet til personer, der arbejder i højden, for eksempel på stillads, tage, kraner og med vindmøller, men også nede på jorden kan værktøjssikring have mange brugsområder. F.eks. som mekaniker har du stor gavn af sikret værktøj. Ved at fastgøre værktøjet til dig, når du reparerer motorer, undgår du at miste genstande ned i motoren, hvilket ellers kan medføre alvorlige og omkostnings rige konsekvenser.

Pure Safety Group ™ (PSG)

Pure Safety Group ™ (PSG) lancerer Stronghold® Quick-Switch® Tool Tether System til forebyggelse af faldne genstande under arbejde i højden. Systemet er baseret på det proprietære Quick-Switch-design, den eneste teknologi, der giver arbejdstagerne mulighed for at skifte værktøj fra et forbindelsespunkt til et andet i en enkelt bevægelse for at øge sikkerheds niveauet for tabte genstande, der er uovertruffen i branchen.

Quick-Switch-systemet holder værktøjer tilsluttet hele tiden, også når de overføres eller afleveres. Med Quick-Switch kan værktøjer bæres, styres og bruges i højden, mens du beskytter mennesker og ejendom nedenfor. Quick-Switch-systemet giver medarbejderne fleksibiliteten til at bruge flere værktøjer på deres arbejdsområder og skifteværktøjer, alt sammen ved at holde dem forbundet via en patenteret kombination af nøgler, links og ankre. Nøgler tillader brug og manipulation af værktøjerne. Links er den mekanisme, der gør det muligt at skifte placering af værktøjer. Forankringer er de punkter, der fastholder værktøjet i tilfælde af et fald/tab.

Quick-switch-systemkomponenterne inkluderer:

  • Quick-Switch Starter Pack, der indeholder alt hvad der er nødvendigt for at komme i gang med Quick-Switch-systemet: 4 Quick-Switch Links, 1 Quick-Switch Bungee Tether og 1 Quick-Switch Wrist Manchet.

  • Quick-Switch Link og Dock: Links er parret med værktøjer og er den mekanisme, der gør Quick-Switch til det eneste tethering-system i verden, der tillader bevægelse af værktøjer fra et sted til et andet uden nogensinde at ikke være forbundet. Hvert link leveres med sin egen dock.

  • Quick switch håndled manchet

  • Quick-switch Bungee Tether til forbinding af værktøj til et bælte eller fast struktur

  • Quick-switch oprtrækkelig strop til udtrækkelige applikationer

  • Quick-switch forklæde til brug over gelændere og gelænder

  • Quick-Switch Rotating Dock: ankerpunktet til Quick-Switch-systemet, der kan bruges på poser og værktøjslommer

  • Quick-switch bundtet værktøjspose og boltesæk og værktøjsholder til at indeholde ankre

”Ifølge National Safety Council (UK), er der hvert 10. minut en person såret på grund af et faldet værktøj,” sagde Matt Moreau, produktchef, faldende genstande og udenlandsk materialeudstødelse (FME). ”Indtil nu var der ingen måde at overføre værktøjer, håndfri og opretholde 100 procent forbindelse mellem medarbejder og værktøj.” Moreau bemærker, at Quick-Switch-produkterne opfylder de nyeste OSHA- og ANSI-standarder for faldforebyggelse.

Det nye Quick-Switch-system er den første produktlancering af PSG's nyligt mærket Stronghold-familie med forebyggelse af faldne genstande. Stronghold er mærket, der udviklede sig fra Ty-Flot, som var det firma, PSG erhvervede i 2018. Stronghold er et af tre PSG-mærker, der også inkluderer Guardian® Fall Protection og Checkmate®, begge faldsikring produkt mærker. Produkter fra alle tre mærker er i stigende grad eksklusivt tilgængelige her hos D-S Sikkerhedsudstyr.

# Faldsikring Værktøj

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Hold dine gasdetektorer rene under COVID-19
At holde dine gasdetektorer rene er vigtigere end nogensinde for at sikre, at du holder dig selv og andre sikre.
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø