True

3M og 3M Speedglas

Om 3M og Speedglas by 3M
3M

Om 3M

3M er en verdensomspændende teknologivirksomhed med ekspertise indenfor mange områder, herunder beskyttelse af mennesker og produkter.

Produkter, der arbejder så hårdt som du gør. Fra de mest grundlæggende til de mest specialiserede behov tilbyder 3M den sikkerhed- og beskyttelse, som du og dine medarbejdere har brug for, så alle kan udføre deres arbejde bedst.

Med mere end 100 års erfaringer og viden at trække på, producerer 3M en bred vifte af sikkerhedsudstyr og personlige værnemidler til industrien.

Blandt 3M produkter finder du alt fra åndedrætsværn, filtre og masker, til briller, beskyttelsesdragte, hørekopper og meget mere.

Om 3M Speedglas®

Siden 1981 har Speedglas svejsehjelme levereret fremragende beskyttelse, komfort og ydeevne med særprægede grafiske designs. Svejsere kan drage fordel af svejsehjelmenes fremragende optiske kvalitet og pålidelige lys til mørk skifte til en overkommelig pris. Speedglas svejsehjelmen kan bruges med de fleste arc svejseprocesser, såsom stick (MMA), MIG / MAG og TIG svejsninger større end 10 ampere. Speedglas er også den ideelle "entry level" automatisk neddæmpende svejsehjelm til lejlighedsvis brugere, såsom hobbyister, landmænd og vedligeholdelse eller bygningsarbejdere.

Speedglas by 3M

# Svejsebeklædning

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Ansell
Om Ansell
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø