True
Clarico-Full Image

D-S kan tilpasse skilte og produkter til dine specielle sikkerhedsbehov

Hvis standardskilte ikke opfylder dine behov, kan vi hos D-S hjælpe dig med at få designet og produceret de løsninger du har brug for. Vi designer og producerer specialskilte, kombi-skilte og skilte i specialformater, som opfylder gældende lovkrav og regler. Har du spørgsmål, eller brug for vejledning er du velkommen til at kontakte os på telefon 55 44 66 44 eller e-mail: info@d-s.dk


Clarico-Image-Text

Virksomhedsløsninger

Skræddersyede løsninger, der formidler sikkerhedsinformation, designet til virksomheden med et unikt arbejds- og sikkerhedsmiljø. 

Clarico-Image-Text

Specialformater

Kommuniker effektivt og nøjagtigt, få lavet et sikkerhedsskilt, sikkerhedsmærkat eller sikkerhedsbanner i et specielt storformat, perfekt til fx messer, festivaler, fabrikshaller.

Clarico-Image-Text

Symboler og illustrationer

Få præciseret dit budskab. Vi designer sikkerhedsskilte, specialsymboler og informative grafiske illustrationer ud fra gældende standarder.

Clarico-Image-Text

Unikke materialer

Skilte, etiketter og mærkning med ekstra lang holdbarhed, varmebestandige eller kemikalieresistente. Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer til forskelligartede behov.

Clarico-Image-Text

Sprogversionering

Internationale arbejdspladser sikres bedst med flersprogede sikkerhedsskilte. Vi kan hjælpe med korrekt oversættelse af dine sikkerhedsmeddelelser.

Clarico-Image-Text

QR-koder og stregkoder

Få inkorporeret QR- og stregkoder i designet af dine sikkerhedsskilte og informationstavler, det åbner op for en interaktiv tilgang til sikkerhed.

Clarico-Image-Text

Specialetiketter

Etiketløsninger til alskens brug. CE-mærkning, godkendelsesmærker, kalibreringsmærkning, firmalogo eller tyverimærkning etc.

Clarico-Image-Text

Serigrafi tryk

Serigrafisk specialproduktion med rene og langtidsholdbare farver, der blandes efter Pantone-skalaen til dit behov.

Clarico-Image-Text

Monteringssystemer

Vi leverer tilpassede monteringssystemer, speciallavede standere og tavler, udarbejdet i alt fra akryl til galvaniseret jern.

app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø