True
Varmex logo
 
 
Varmex logo

Om VARMEX®

VARMEX® 2000


“Tekniske løsninger til ekstreme miljøer”

VARMEX® er et brandhæmmende teknisk tekstil, der beskytter mod metaldråber, ild, gløder, gnister og strålevarme. Den ideelle beskyttelse af mennesker, maskiner, produkter og dyrt udstyr.

 • VARMEX® er synonymt med brændte fibre og fås i forskellige variationer, som du kan finde på dette websted

 • Designet til at yde optimal beskyttelse i forskellige arbejdssituationer.

 • Opfylder en bred vifte af europæiske normer såvel som Boeing- og Airbus-standarder.

 • De samme fibre blev senere brugt til at udvikle kompositplastik, der blev brugt i Formel 1 racerbiler, rumfærger og ski.

Clarico-Text-Image


Ikke-brændbare stoffer

Produkter, der isolerer og beskytter mod metaldråber, ild, gløder, gnister og strålevarme.


Komfort

Er behagelig at arbejde med, da materialet er blødt og fleksibelt såvel som antistatisk og åndbart.


Letvægt

Lavet til at lette arbejdsbyrden ved at være et letvægtsprodukt. Vi har produkter, der går ned til 200 g / m2.


Naturlig

Ingen tilsætningsstoffer eller coatings. Kommer af naturlige materialer og fordærves derfor i naturen uden at efterlade spor.

VARMEX® tekstil og industri

Vi er forpligtet til at give kunderne den bedste beskyttelse for de farer, de står over for, og teste vores materialer for at kontrollere, at hvert produkt overholder vores præstationsstandarder.


Hver dag arbejder medarbejdere verden over i nogle af verdens mest farlige miljøer trygt pga. af VARMEX® flammebestandigt tøj.

Kvalitets sikring

Vores ikke-brændbare fibre gennemgår systematiske test, der sikrer, at kun de, der opfylder vores sammensætningskrav, sorteres fra og anvendes til konstruktionen af vores garn.

Specialiseret

Garnet spindes derefter i et tilpasset og højt specialiseret miljø, for derefter at blive underkastet yderligere test for at kvalificere og verificere dets kvalitet inden konvertering.

Testing

Hvert parti stof testes mod et endeligt sæt kriterier onsite for at kontrollere sammenhæng i konstruktion og ydeevne inden forsendelse.

Ild

VARMEX® Flammebestandigt tøj og stof giver afgørende tid for enkeltpersoner omkring brand og direkte flammefare og kan betyde forskellen mellem liv og død.

Smeltet metal

Med evnen til at kaste de fleste smeltede metaller og ikke smelte, antænde eller brænde, er VARMEX®-stoffet den sikrere beskyttende løsning, der passer til risikoen for smeltet metal.

Lysbue

VARMEX® ikke-brændbare stoffer bruges i lysbue beskyttende beklædning, fordi det giver bæreren beskyttelse mod farer med lysbue - selv effekter af elektrisk lysbue.

90%

Næsten 90% af alle arbejdsulykker er sår, blødt vævsskade og forbrændinger.


19%

19% er såret på grund af manglende eller forkerte tekniske hjælpemidler.


40%

Svejsere har 40% højere risiko for at blive såret sammenlignet med andre erhverv.


VARMEX® produktfamilien


Vores VARMEX®-tekstiler er velegnede til en lang række arbejdsopgaver med deres unikke egenskaber. Derfor har vi udviklet og designet flere produktfamilier.

Varmex logo
VARMEX® 2000

VARMEX® 2000


Flammehæmmende stof. Isolerer fra overdreven varme, gnister og gløder. Tåler 2000 ° C. Ideel til svejsetøj som svejsejakker, svejsehætter, svejsehylser og svejseovertræk.

 • Isolerer mod stærk varme, gnister og gløder og tåler op til 2000 ° C

 • Lav vægt, blød og fleksibel

 • Reflekterer ikke lys, er også antistatisk samt åndbar

VARMEX® Jersey

VARMEX® Jersey


Et blødt, let, åndbart og fleksibelt materiale. Velegnet til flammehæmmende undertøj i arbejdssituationer med høje temperaturer (for højere isolering, se VARMEX® Therm).

 • Kombination af brændte fibre med bl.a. varmebehandlet uld giver et meget blødt, let og fleksibelt materiale.

 • Velegnet som flammehæmmende undertøj og mellemtøj i arbejdssituationer ved høje temperaturer.

 VARMEX® Water

VARMEX® Water


Absorbent til vand eller forurenet vand. Konstrueret af VARMEX® 2000 fiber og absorberer op til 50 gange sin egen vægt.

 • Absorberer op til 50 gange sin vægt

 • Absorbenterne er meget fleksible, formbare og kan monteres i mindre åbninger, revner osv.

 VARMEX® Alu

VARMEX® Alu


VARMEX® belagt med aluminium reflekterer varmestråling. Velegnet til industrier, der bruger store ovne, og hvor du udsættes for stærk strålingsvarme såsom støberier.

 • Tåler temperaturer op til 900 ° C

 • Produkter i VARMEX® Alu inkluderer jakker, forklæder, dragter, frakker, benbeskyttere, handsker osv.

 VARMEX® Therm

VARMEX® Therm


Et stærkere vævet stof end vores Jersey giver dig VARMEX® Therm. For forbedret komfort, flammebestandighed og høj varmeisolering.

VARMEX® Solutions

VARMEX® Solutions


Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og din situation.

Historien om Varmex® 

VARMEX® logo

Ideen bag materialet VARMEX® kan beskrives ganske kort: “det der er brændt én gang kan ikke brænde igen”, hvilket førte til ideen med at afbrænde fibre og derefter spinde dem til en tråd, væve et stof af tråden, og se hvad man kunne få ud af det. efter mange forsøg fik vi til sidst fundet den rigtige sammensætning og de første VARMEX® handsker og tøj kom i produktion. Siden er det gået stærkt. Først kom Varmex 900 som tåler 900°C i 3 minutter før materialet begynder at forvitre. I 2000 lancerede vi Varmex 2000 som er det ypperste man kan opnå med et fleksibelt materiale: det kan tåle op til 2000°C i 3 minutter før der sker en forvitring. Og så har den en fire gange større slitage styrke end tidligere VARMEX® tekstiler.

Sidenhen er VARMEX® THERM kommet til (en total nyskabelse på markedet, som både beskytter mod varme og kulde samt er utrolig smidig) kom med til. 

Seneste skud på stammen er VARMEX® Hyperlon. Dette er et uovertruffent materiale til afskærmning mod varme og åben ild. Det tåler 1000°C i 37 minutter, før der sker en forvitring. Det unikke ved dette tekstil er, at det er belagt med rustfri stålkugler. Ingen har tidligere tænkt på at gøre det, men det gjorde vi, og derfor har D-S som de eneste, et materiale på markedet med en sådan en belægning. 

Vore slogan er: intet er umuligt at producere - mirakler tager bare lidt længere tid.

Målet i dag er stadig, som dengang H. Dræbergs Specialfabrik startede, at nytænke, udvikle og sælge personligt sikkerhedsudstyr af højeste kvalitet. 


FAQ

Vil VARMEX® 2000 brænde eller antænde?

Nej. VARMEX® er i stand til at modstå den direkte flamme fra en 2000 ° C blæselampe uden at antænde, brænde eller smelte.

Fås VARMEX® i andre farver end sort?

VARMEX® strik fås kun i sort. VARMEX® woven (VARMEX® Jersey) fås kun i blåt.

Er VARMEX® komfortabel?

Ja. VARMEX® ikke-brændbare stoffer tilbyder bærere det højeste niveau af vedvarende beskyttelse mod brand, smeltet metal og lysbue, samtidig med at de også giver åndbarhed. Derudover er VARMEX® utrolig blød at røre ved og let at iføre sig meget som bomuld.

Hvordan vasker jeg mit VARMEX® tøj?

Vask altid VARMEX® beklædningsgenstande i varmt eller koldt vand på den blide cyklus med en lille mængde mildt rengøringsmiddel, hæng derefter tørre VARMEX® beklædningsgenstande. Du kan også maskintørre dem også ved lav varme

app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø