True
 
 

Om D-S Sikkerhedsudstyr A/S

”Fra top til tå – Yderst til inderst.”

Vi er din totalleverandør af personlige værnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljøløsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år.


Vi servicerer hele det danske marked med vores rådgivende sikkerhedskonsulenter som har stor erfaring og en bred viden om personlige værnemidler. Samtidig dækkes det svenske marked af datterselskabet euroquiPPE AB, beliggende i Ängelholm.


Målsætningen har siden dag et, været at sikre din optimale beskyttelse fra top til tå – yderst til inderst. I dag dækker vi bredt, uanset om det drejer sig om personlige værnemidler (sikkerhedsudstyr), arbejdstøj, brøndhejsudstyr, faldsikring, gasdetektorer, sikkerhedssko, åndedrætsværn, skilte eller afspærring samt førstehjælp og desinfektion og meget meget mere - så har vi hvad der skal til for at løse opgaven.


Vision, mission, værdier

Her hos D-S Sikkerhedsudstyr spekulerer folk ofte på, hvad "D-S" står for, og vi er ofte forbundet med udtryk som dansk kvalitet, dansk sikkerhed og dansk standard.


Den virkelige betydning bag vores firmanavn er faktisk det historiske firmanavn vi startede med: "Dræberg Specialfabrik".


I dag er vores vision Din Sikkerhed, som vi beskriver nærmere nedenfor.


Vores vision

“D-S Sikkerhedsudstyr A/S vil fortsat skabe de mest bæredygtige og innovative totalløsninger til et bedre, sikrere og sundere liv for mennesker.“

Vores mission

“Vi guider til bedst beskyttelse af menneskers helbred og værdier, samt giver alle fornødne oplysninger i brugen af udstyr, hvad der kræves fra myndighedernes side og af markedet. Vi gør dette ved at være normsættende for professionalisme, servicegrad, viden, kvalitet, udvikling og produktion. “

Vores værdier

“I mange situationer afhænger andres liv af vores arbejde, ekspertise, viden og vejledning - så derfor værdsætter vi følgende værdier for at være den normsættende enhed i vores branche:“


  • Alle i D-S står inde for de ydelser, vi giver kunden

  • Vi vil ikke gå på kompromis med dårlige løsninger, dårlige kvaliteter og manglende service

  • Uanset situation leverer vi bæredygtige løsninger der tager højde for et bedre miljø og menneskers helbred og natur

  • Professionalisme, viden og omhu er nøglen til kvalitet. Dette efterlever vi på alle niveauer

  • Kompromisløshed når det gælder kvalitet. Vi bruger kun de bedste leverandører, det bedste udstyr i produktionen, de bedste produkter og værktøjer

  • Vi er initiativrige og inviterer kunden til at udvikle deres løsninger sammen med os


Egen dansk produktion

Firmaets stifter H. Dræberg var chokeret over der dengang ikke var nogen god beskyttelse til hænder i industrien. Siden er virksomheden fortsat i familien og nye generationer har betydet innovation og nytænkning.

Viden og erfaring

I vores branche er viden essentiel. Derfor har D-S sikkerhedsudstyr sin egen unikke dataguide, hvor alt data om vores sikkerhedsudstyr er samlet. Sådan så du nemt og bekvemt kan finde præcis det du søger.

Udvikling

Vi ved beskyttelse kræver både viden og samarbejde. Netop derfor inviterer vi dig til at deltage i udviklingen af innovative og skræddersyede løsninger. Kun derigennem kan vi sammen skabe en sikrere fremtid.

Leveringshastighed

Med vores store danske lager, garanterer vi at kunne servicere dig med dag-til-dag leveringer, på tværs af industrier, både til det offentlige og kommunale såvel som private. Vi hjælper naturligvis med udvælgelse og afprøvning af godkendte Personlige Værnemidler.

Webshop

D-S og VARMEX siderne opdateres jævnligt, hvor du kan se vores produkter og bestille varer online. Her finder du desuden informationer om håndtering af kemikalier, Europæiske Normer m.m. Desuden understøtter vi elektronisk fakturering og er tilsluttet Gatetrade, IBX, Rakat, SKI og OIO.

Miljø

Hos D-S har vi altid været bevidste om miljøet, både beskyttelse imod- og af det. Derfor er alle vores produkter selvfølgelig produceret med en grøn tankegang og overholder de danske regulativer.

app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø