True
Clarico-Full Image

Tryk & broderi på dit arbejdstøj

Ønsker du genkendelighed og et professionelt udtryk for din medarbejdere, kan D-S tilbyde dig firmatryk og -broderi på arbejdstøjet. Vi kan vejlede dig i det rette valg af løsning hvad enten du er selvstændig håndværker eller et større firma hvor forskellige medarbejdere skal have logo på tøjet.


Er du i tvivl om det skal være broderi eller tryk

Som med så meget andet, kan der ligge flere overvejelser bag, om du skal vælge at få dit logo broderet eller trykt på dit arbejdstøj. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os og få en snak med en af vores konsulenter tlf. 55 44 66 44. 

Uanset om du vælger tryk eller broderi, er de løsninger vi tilbyder af høj kvalitet, som er slidstærkt, farveægte og robust, så det tåler daglig brug og mange gange vask


Allround transfers

Disse er de mest almindelige typer transfers brugt til tryk af fx logoer på tøj. Når du skal vælge hvilken type transfers du skal bruge, skal du først af alt vide hvilket type stof det skal trykkes på, hvor store krav du har til slidstyrke, og dækkeevne.

Poly transfer er den billigste løsning, men også den transfer med de mest begrænsede evner - den kan fx ikke strække sig meget, så den egner sig ikke til stoffer med elasten i. Her skal du over i ElastoSoft transfers, som også scorer højt på egenskaber som slidstyrke og dækevne.

Hvis du der i mod er på udkig efter transfers som kan tåle gentagende industrivask og tørretumbler er det UltraFlex vi er ude i.

ColorSoft kan noget særlig når det kommer til antallet af farver du kan vælge og detaljeringsgraden i mønstrene.


Clarico-Text-Image-1

Special transfers

DigiFlex er en digital produceret transfer og den billigste af de digitale tryk. Den er meget alsidig i forhold til, hvilke tekstiltyper den kan trykkes på. Vælg markedets billigste digitale tryk!


DigiBlock er markedets bedste digitale blocker tryk, som bliver digitalt produceret, og vi garanterer, at den er 100% dækkende. Derfor er DigiBlock perfekt at trykke på softshell og sublimationsindfarvet polyester, da du undgår, at farven på tekstilet trænger igennem.


Clarico-Text-Image-1

Transfer guiden

Oversigt over hvilke transfers der passer til tekstilet.

Kontakt os for en snak om hvilken løsning der passer til dine behov.

Telefon: 55 44 66 44
E-mail: info@d-s.dk

 

Symbolforklaring til skemaet

- anbefales ikke

anbefales

○ kan anvendes, men farvegennemtrængning eller nedsat holdbarhed kan forekomme

G anbefales og er omfattet af garanti


Clarico-Text-Image-1
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø