True
Kundeservice info@d-s.dk 55 44 66 44
Levering til: denmark-flag

Alt om absorbenter

Absorbenter, typer og miljøsikkerhed

Typer af absorbenter

Absorbenter findes i mange forskellige udformninger og produceres til brug til enten vand, olie, kemikalier eller vedligeholdelse. Nedenfor har vi angivet de forskellige typer til rådighed.

Absorbenter til vand

Varmex® Water Absorbent, hurtigvirkende absorbent til vand. Absorbenten er meget fleksibel og formbar, kan presses ind i mindre åbninger, sprækker m.v., steder hvor der er risiko for vandindtrængen, ideel til forebyggende indsats. Varmex-fibren suger op til 50 gange sin vægt.
Odoo text and image block
Odoo text and image block

Absorbenter til olie

Absorbenter til olie fås i en lang række tilpassede størrelser. De er fremstillet af syntetiske fibre, som hovedsageligt består af polypropylen eller polyester. De absorberer oliebaserede væsker og afviser vandbaserede.

Absorbenter til kemikalier

Absorbenter til kemikalier består af syntetiske fibre, hovedsageligt polypropylen. De er tilgængelige i en række forskellige formater, er lette i vægt og er ikke-støvende.

Kemikalie absorbenter er gule, da det er internationalt anerkendt at den gule farve signalerer fare. Dette er en ekstra sikkerhed, fx i situationer hvor personerne der skal stå for oprydning ikke er de samme som, udlagde absorbenterne og/eller var tilstede ved spildet og derfor ved der er tale om evt. farlig kemi, som kræver særlig PPE.
Odoo text and image block

Absorbenter til vedligeholdelse

Absorbenter til vedligeholdelsesformål opsamler effektivt spild og udslip af olie og skærevæsker, så væskerne ikke breder sig over større områder. De har en absorberingsevne på helt op til 25 gange deres egen vægt. Absorbenter til vedligeholdelse er fremstillet af syntetiske fibre, som hovedsageligt består af polypropylen og polyester. De er tilgængelige i en række forskellige formater, er lette i vægt og er ikke-støvende.

Opbevaring og bortskaffelse af absorbenter

Absorbenter får de samme egenskaber som de væsker, de absorberer, Derfor skal du tage de nødvendige forholdsregler, når du håndterer, bortskaffe og lagre absorbent produkter, såsom anvendelse af korrekt beskyttelsesudstyr. Anvendelse og destruktion af absorbent produkter skal foretages i overensstemmelse med de lokale og nationale forskrifter for håndtering af det produkt absorbenten har absorberet.

# Miljøbeskyttelse Absorbenter

Andre populære artikler

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Arbejdstøj
Alt hvad du behøver at vide om arbejdstøj

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø