True

Ny handske teknologi med grafén fra Kyorene

Giver tynde handsker med høj slidstyrke og skærefasthed

Grafens enestående egenskaber - en kort oversigt

Grafen, en enkelt lag af kulstofatomer arrangeret i en hexagonal gitterstruktur, har vist sig som et revolutionerende materiale med enestående egenskaber, der strækker sig over forskellige industrier. Denne artikel dykker ned i de unikke karakteristika af grafen, udforsker dets diverse anvendelser og undersøger specifikt fordelene ved at integrere grafen i arbejdstøj og personlige værnemidler (PPE).

Grafens bemærkelsesværdige egenskaber stammer fra dens hexagonale gitterstruktur, der giver den ekstraordinær styrke, fleksibilitet og ledningsevne. Dets mekaniske styrke overstiger den for stål, mens dens fleksibilitet tillader bøjning og strækning uden at miste integritet. Disse egenskaber gør grafen til et alsidigt materiale med stort potentiale for innovation.


Antibakterielle egenskaber


Grafen udviser antibakterielle egenskaber, hvilket kan være fordelagtigt i miljøer, hvor hygiejne er afgørende. Arbejdshandsker med grafen kan hjælpe med at hæmme væksten af ​​bakterier og reducere risikoen for forurening, hvilket fremmer et renere arbejdsmiljø.





Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Lugt neutraliserende


Kombinationen af grafen og andre materialer brugt til at væve handskerne har på grund af de antibakterielle egenskaber, også lugt neutraliserende egenskaber. Da langt det meste lugt kommer fra bakteriers nedbrydningsprodukter vil grafen også hjælpe med at minimere ubehagelige lugte forbundet med langvarig handskebrug.



Termisk regulering


Grafen er kendt for sin ekstraordinære termiske ledningsevne. Når det integreres i handsker, hjælper grafen med at regulere temperaturen ved effektivt at sprede overskydende varme. Dette er særligt gavnligt i miljøer, hvor arbejdere kan være udsat for ekstreme temperaturer, hvilket sikrer komfort og reducerer risikoen for ubehag eller varmerelaterede problemer.



Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Skærefasthed


Grafen er kendt for sin ekstraordinære mekaniske styrke. På trods af at den er utrolig tynd, er den stærkere end stål. Når den integreres i stoffet eller belægningen af arbejdshandsker, tjener grafen som en forstærkning, der tilføjer styrke til den overordnede struktur. Denne forbedrede styrke hjælper handskerne til at modstå snit.




Slidstyrke


Grafen kan integreres i forskellige materialer, der bruges i arbejdshandsker. Processen involverer inkorporering af grafen på molekylært niveau, hvilket skaber et kompositmateriale, der drager fordel af både det originale materiales egenskaber og den ekstra styrke og sejhed af grafen. Denne integration resulterer i et mere robust og elastisk materiale, der forbedrer handskernes evne til at modstå slid mere effektivt end traditionelle materialer.


Clarico-Text-Image

Sammenfattende tilbyder arbejdshandsker med grafen en omfattende række fordele, herunder overlegen styrke, fleksibilitet, ledningsevne, termoregulering, antibakterielle egenskaber og meget mere. Disse handsker repræsenterer en avanceret løsning inden for PPE, der giver arbejdere forbedret beskyttelse, komfort og funktionalitet i forskellige arbejdsmiljøer.

Hvad er Kyorene®

QS Safety som ejer Kyorene® er den største producent af grafenbaseret tekstilgarn i verden. Kyorene®-fiberen er ikke kun brugt i deres beskyttelseshandsker, den bruges også i forskellige produkter såsom sportstøj, denim, jakker, arbejdstøj, sokker og undertøj. Kyorene® kan endda findes i forskellige applikationer såsom vandfiltrering, madras, håndklæder, sengetøj og endda tandbørstebørster!

# Håndværn

Andre populære artikler

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Blåt lys og ​​briller med blåt lysfilter
Forbedring af dit velvære med blålys briller under arbejde
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø