True

Street art og åndedrætsværn

Kunstnere skal også tænke på sikkerhed

 

Street Art

Personlig sikkerhedsudstyr er ikke kun noget man bruger i industrien og bland håndværkere. Indenfor kunsten har man med tiden fået mere og mere opmærksomhed på brugen af personlige værnemidler.

Indenfor mange kunstarter er især øjen- og ånddrætsbeskyttelse relevant. Og selvfølgelig skal kunstnerne ligeså vel som arbejderne bruge de bedste produkter.

Derfor støtter en af verdens førende producenter af åndedrætsværn BLS, en lang række kunstnere indenfor street art. Street art kunstnere står i mange timer af gangen i giftige dampe fra spraymalingen de bruger.


@SteReal street art Freedom
Corba - BLS loves Art

Åndedrætsværn

Mange kunstformer involverer støv og giftige dampe. Derfor er vigtigt at bruge ikke kun en maske, men det korrekte åndedrætsværn. De kommer i mange forskellige typer, og du kan enten læse mere om dem her, eller kontakte os så vi kan vejlede dig. 

Hvis du vil se vores sortiment indenfor åndedrætsværn og støvmasker kan du klikke her.

Faldsikring

Street Art kunstnere arbejder for det meste, på meget store flader. De maler på gavle, bropiller, siloer eller hele bygninger. Det betyder at de skal op i højden. Til formålet bruger man ofte enten stillads eller lift. Begge giver i sig selv en stor beskyttelse mod fald, men man bør også sikre sig med en sele og fastline, så man ikke kan falde ud over kanten.

Hvis du vil læse mere om faldsikring eller hvilke services D-S kan tilbyde kan du se mere under Services.

Er det specifikt faldsikringsudstyr du leder efter kan du se vores sortiment her.

Necesse 2021 - BLS loves art
Necesse 2021 - BLS loves art

Håndværn

Mange af de samme skadelige stoffer som kan indåndes fra spraymalingen, kan også optages gennem huden. Derfor kan det være en god ide at bruge handsker. Så slipper man også for at skulle bruge kradse rensemidler for at fjerne malingstænk fra hænderne.

D-S kan tilbyde et stort udvalg i handsker. Flere af vores handsker kan opfylde flere formål: beskyttelse mod kemikalier, sikre et godt greb og/eller give varme og beskyttelse i kolde miljøer.

Street art i vores lokalområde

Som du måske ved, ligger D-S i en lille by, lige udenfor Næstved. I Næstved har man, med ungdomsklubben som drivkraft, de senere år fået udsmykket byen og havnen med utallige kunstværker på gavle, facader og siloer. 

Hvis du vil se mere er Næstved Kunstby bestemt et besøg værd. Enten virtuelt via deres hjemmeside, eller i virkeligheden ved at gå en tur gennem byen. Til det formål har man lavet en app som kan guide dig rundt på en byvandring.

OSGEMEOS - Næstved Kunstby

Brug for hjælp?

Kan du ikke finde hvad du skal bruge i vores shop og har du brug for hjælp med at finde PPE der passer til netop din opgave, eller har du bare brug for råd og vejledning i sikkerhedsudstyr, er du velkommen til at ringe til os på telefon 55 44 66 44 eller sende en e-mail afsted til os på info@d-s.dk.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage, hvis du ringer inden for vores åbningstid.

# Arbejdsmiljø Faldsikring Åndedrætsværn Øjenværn

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Master key og grandmaster key
Forskellige nøgler til hver hængelås
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø