True

BLS

Om BLS
BLS

Om BLS

BLS er en italiensk producent som siden 1970 har dækket en stor del af markedet indenfor åndedrætsværn.

Med mange års erfaring sikrer BLS produkter udover en høj kvalitet også fokus på komfort, ergonomi, gode råmaterialer og design.

Herunder finder du et bredt udvalg af åndedrætsværn, masker og filtre til både flergangs- og engangsbrug med arbejde i forurenede miljøer.


BLS har over 50 års erfaring med produkter, kvalitet og ekspertise. De har været i drift i Milano siden 1970 og er højt specialiserede i produktion af åndedrætsværn med undertryk.


Deres mission er at tilbyde maksimal beskyttelse uden at give afkald på brugerens komfort. De designer, udvikler og forbedrer hele tiden hele produktsortimentet af åndedrætsværn. Takket være fuldstændig europæisk produktion har BLS opnået EUR1-certifikatet for hele sit produktsortiment, både engangs- og genanvendelige masker og filtre.

BLS produkter

ENGANGS- OG GENANVENDIGE ENHEDER

Hele sortimentet af BLS-produkter er resultatet af 50 års erfaring i marken og omfatter alle kategorier af åndedrætsværn, fra engangs- til genanvendelige.


FILTRE

Stærke investeringer i automatisering af mange tidsspildende industri processer og en særlig omhu ved at vælge de bedste råvarer gør BLS anlæg i Barcelona, hvor BLS-filtrene produceres, til et innovationscenter for hele koncernen.


TILPASSEDE ÅNDEDRÆTSVÆRN PRODUKTER

BLS er takket være sine egne internt udviklede produktionslinjer i stand til at tilpasse sin produktion til at reagere hurtigt og præcist

til forespørgsler fra specielle markeder, såsom medicinske og militære, eller fra specielle kunder, som kræver speciel tilpasning af produktet.


# Åndedrætsværn

Andre populære artikler

Artikler

Lær mere om PPE og abonner på vores artikler her.

Del dette indlæg

Tiger Grip
Om Tiger Grip
app-image

To install this Web App in your iPhone/iPad press pwa-icon and then Add to Home Screen.

Sikkerhed for alle

Hold dig sikkert opdateret med seneste nyheder og viden indenfor PPE og arbejdsmiljø